Ask / Submit
2

Email: sending a draft doesn't work [released]

asked 2014-01-04 17:36:20 +0300

fawz gravatar image

updated 2014-01-04 17:39:54 +0300

Sending a draft simply doesn't work. It's not moved to Outbox either.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "released in a software update" by VDVsx
close date 2014-12-18 17:38:42.502412

Comments

What kind of account are you using ?

VDVsx ( 2014-01-07 17:24:39 +0300 )edit

This happens with hotmail. I can't try it with my uni account (where I get the weird login query). I can't try it with the uni account atm because I'm getting problems synching, so I don't know if it's specific to that. It seems I can't replicate it reliably. Right now it works, 5 minutes ago it didn't, earlier today it worked...

fawz ( 2014-01-07 20:12:20 +0300 )edit

do you have more than one account? I answered a mail yesterday, saved it to drafts and sent it today. The mail never showed up in the sent folder. Then I realized that the address in the from header was from my first account in the list, not from the account I answered with.

shining ( 2014-01-16 01:10:01 +0300 )edit

Have you seen "Problem with sync" message when updating drafts folder? I have reported a similar problem here.

axaq ( 2014-10-05 04:18:50 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-12-18 17:38:31 +0300

VDVsx gravatar image

Fixed in 1.1.1.26, Vaarainjärvi, if you still have issues please comment here.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
3 followers

Stats

Asked: 2014-01-04 17:36:20 +0300

Seen: 111 times

Last updated: Dec 18 '14