Ask / Submit
11

Youtube playback issue [not relevant]

asked 2013-12-25 14:46:54 +0300

fotis gravatar image

Stock browser does nothing, Firefox gives blank screen. Does anyone else have this issue?

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by chemist
close date 2015-02-21 03:25:36.895117

Comments

Youtube video playback works fine for me in the default Jolla browser using the site http://m.youtube.com/ where I'm automatically redirected after opening http://www.youtube.com/ .

Plnt ( 2013-12-25 14:49:55 +0300 )edit

I just played back a video on youtube

Could it be that since both browsers are choking, you're in fact having a connection issue? can you try to turn off and on connections (wlan, and if that doesnt' work, go flight mode and back) and see if it gets any better? on the same connection (if you're on wlan) can you access and play back youtube on a PC? or any other device?

Low ( 2013-12-25 14:52:11 +0300 )edit
1

sorry folks, tried your links, still nothing. not a connectivity issue, have checked that already

fotis ( 2013-12-25 18:56:22 +0300 )edit
1

Weirdly enough, the same YouTube video I just watched using the Jolla browser (even though it took quite some time to buffer before I could view it) gets a "not available for mobile" in the Android Firefox browser.
Tried another video in Firefox, but unsure if it's buffering superslow, or hangs.

phle ( 2013-12-26 14:31:15 +0300 )edit

UPDATE: reset device, now have audio but no video on stock browser, refrained from installing firefox until someone figures this out

fotis ( 2013-12-27 07:32:50 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-02-01 08:38:32 +0300

fotis gravatar image

youtube playback back to normal, haven't got a clue why, closing question :)

edit flag offensive delete publish link more

Stats

Asked: 2013-12-25 14:46:54 +0300

Seen: 501 times

Last updated: Feb 01 '14