Ask / Submit
2

[solved] Problem creating Exchange account

asked 2016-10-24 17:27:39 +0300

mattikbk gravatar image

updated 2016-10-24 22:21:57 +0300

I removed my Exchange account because the calendar was not syncing. Now I cannot add the accoung back again. The settings app has been at "Creating account" for at least 20 minutes now.

Edit: "Creating account" was still running after an hour and the settings app was stuck, so I just closed it. The account was not created. Then I just created the account again and this time the creation was successful. It even fixed the synchronization problem I've been having for a few weeks now.

edit retag flag offensive close delete

Comments

I remember having the same problem once. You might have entered wrong or incomplete inf somewhere. Setting up exchange accounts is a bit fiddely. You could also try to shutdown the phone (remove battery if necessary) restart and see if the account has been added.

Andrik ( 2016-10-24 17:34:53 +0300 )edit

i have problems too :(

coderus ( 2016-10-24 18:33:34 +0300 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2016-10-24 20:37:28 +0300

nicu gravatar image

Hi :)

I had the same issue, make sure, you disable the "Provisioning" feature and if this does not work, make sure, the folder "/home/nemo/.cache/msync" has the same permissions/owner like the other folders in this directory.

hth

edit flag offensive delete publish link more
0

answered 2016-10-24 20:49:26 +0300

mvdm gravatar image

had same problem with previous version i desactivated developper mode and restart device

maybe it helps

mvdm

edit flag offensive delete publish link more
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2016-10-24 17:27:39 +0300

Seen: 179 times

Last updated: Oct 24 '16