Ask / Submit
1

t-online email settings IMAP/Exchange/ t-online E-Mail Einstellungen [answered]

asked 2014-01-15 00:58:22 +0300

StefanG gravatar image

Has someone managed to get t-online IMAP or activesync going both receiving and sending mail and if so, with which settings?

Hat jemand IMAP oder activesync bei t-online zum Empfangen und Senden von Mails zum Laufen bekommen und wenn ja, mit welchen Einstellungen?

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by VDVsx
close date 2014-02-01 11:32:48.408955

Comments

@StefanG - Do you still have problems ?

VDVsx ( 2014-01-28 13:42:50 +0300 )edit

I got IMAP to work, still no luck with exchange active sync. Jolla is listed in my providers web interface as registered device, so some of the settings seem to be correct, phone starts sync doesn't receiving anything. Same settings work fine with WP8 and even my good old E90.

StefanG ( 2014-01-28 22:06:43 +0300 )edit

@StefanG - Does it require a lock code on those devices ?

VDVsx ( 2014-01-29 08:20:20 +0300 )edit

No. Just checked again with lock code activated on Jolla, no change.

StefanG ( 2014-01-29 08:23:10 +0300 )edit

@StefanG - The device does not support password provisioning yet, is coming in next updates. Do you remember if password was requested for the other devices ? Can be also some other server policy that the device does not support, these policies are also check in coming updates during account creation.

VDVsx ( 2014-01-29 16:42:25 +0300 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-01-22 14:10:07 +0300

André gravatar image

Just figured it out how to send mails properly:

srv: securesmtp.t-online.de
security: TLS
port: 25 (!)
authentification: password (plain)

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Hi. Please read this [http://kommunikationsdienste.t-online.de/email/verschluesselung/]. At the latest up from 31st of March the settings are securesmtp.t-online.de - port 465 - SSL/TLS

je ( 2014-02-01 12:54:22 +0300 )edit
1

answered 2014-02-01 11:32:36 +0300

VDVsx gravatar image

Works in latest update as reported in the comments, since password provisioning is now available.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-01-15 00:58:22 +0300

Seen: 2,112 times

Last updated: Feb 01 '14