Ask / Submit
3

Receiving multiple service messages after sending SMS

asked 2017-02-12 03:14:17 +0200

liqquid gravatar image

updated 2017-04-06 09:42:10 +0200

After installed Sailfish 2.1.0.9 (also in 2.1.0.10) on Jolla C, I noticed some bugs. 1 of these, when I send a message, I always receive a service message about my balance, etc. . The problem is, I receive this service message 3 or even 5-6 times instead of 1 when I just send a short message. It worked properly so far, but after this update I get these too many times...

edit: Same happens sometimes when the phone alarms (alarm clock) , I can not dismiss the alarm firstly, I have to pull up the dismiss pulley more than once until the alarm stops finally.

Please look after, thanks!

edit retag flag offensive close delete

Comments

I also get such a service message - giffgaff UK. I do not get this problem - though I only tested with one SMS. Also J-C 2.1.0.9. Two SIMs, the giffgaff one is SIM2.

DaveRo ( 2017-02-12 09:34:50 +0200 )edit

I use giffgaff uk as well, strange. I haven't had this problem before this update. I use only sim1.

liqquid ( 2017-02-12 10:51:55 +0200 )edit

Same thing happened today when the phone alarmed today (alarm clock). I tried to dismiss but I had to pull up 3 times my finger to dismiss the alarm, because it didn't work at first time...

liqquid ( 2017-02-12 23:29:35 +0200 )edit

@bagatel: please create one post per issue, that way it's easier to keep track of everything.

nthn ( 2017-02-12 23:53:58 +0200 )edit

Ok, I try next time. I just edited it because in my opinion these are same issues, it is all about the dismiss pulley even everywhere where need to use it.

liqquid ( 2017-02-13 02:10:09 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2017-04-06 09:40:30 +0200

liqquid gravatar image

Seems like it has been fixed in 2.1.0.11 . Only one message and very easy to dismiss. Thank you Jolla!

edit flag offensive delete publish link more
0

answered 2017-02-13 09:33:53 +0200

liqquid gravatar image

It seems like a touch screen reaction time issue. I tested this problem and when I did the gesture quickly usually didn't work, but when I tried to be accurate and slow it worked. So probably these are from the same reason like there is another bug report about swipe lags...

edit flag offensive delete publish link more

Comments

1

If you want to report the swipe issues then it's a duplicate of https://together.jolla.com/question/156475/2109-swipes-lag-behind-on-jolla-c-aqua-fish/

Alex ( 2017-02-13 10:14:21 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
2 followers

Stats

Asked: 2017-02-12 03:14:17 +0200

Seen: 337 times

Last updated: Apr 06 '17