Ask / Submit
2

youtube doesn't work

asked 2017-03-17 04:03:14 +0200

Tanghus gravatar image

updated 2017-03-17 04:38:06 +0200

I only just noticed, that after the update to 2.1.0.9 YouTube videos doesn't play. No video, no sound, no error messages.

edit retag flag offensive close delete

Comments

Why the downvotes?.. What's wrong with you people?

ScumCoder ( 2017-03-18 01:28:18 +0200 )edit

Probably because it works?

Plus the bug report is incomplete, which device, have you tried to reboot, have you tried another browser or the app, etc...

Sthocs ( 2017-03-20 18:22:33 +0200 )edit

I've no problem playing youtube videos, both on 4g and a wireless connection using the latest (testing) release.

timearp ( 2017-03-20 23:46:28 +0200 )edit

I am having the same problem. on jolla c with 2.1.1.24. ytplayer is not showing results anymore when i look for videos.

mikelima ( 2017-08-20 14:01:27 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2017-03-20 17:54:16 +0200

patjolla gravatar image

I recommend you to download YTplayer from Jolla store. Hopefully this works!:)

Pat

edit flag offensive delete publish link more
0

answered 2017-03-17 07:52:11 +0200

wrm gravatar image

Strange, works here everytime..

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Yes. WFM in SFOS browser - Jolla C

DaveRo ( 2017-03-18 09:36:31 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2017-03-17 04:03:14 +0200

Seen: 383 times

Last updated: Mar 20