Alarm clock not working after update to 2.1.1.26

asked 2017-09-14 15:49:22 +0200

FloR707 gravatar image

updated 2017-11-23 21:56:25 +0200

Hi,

I have set an alarm for Monday through Friday. I always turn off the phone during the night. Prior the update to 2.1.1.26 the alarm turned on the phone. But since three weeks that is not the case anymore on Tuesday and Thursday. First I thought I turned the alarm off by accident but during the last week I kept an I on it and I am certain that on my Jolla-C the alarm is not working anymore on these two days.

I already redid the alarm but that had no effect.

Does anyone have an idea how I could debug or fix this?

[Update 24.11.17]

I have been trying to track this but no luck so far. Currently the phone is set to four alarms per week and during the last weeks on did not go off. I have me Jolla 1 as backup now and here all alarms go off as set.

It looks like I am having a really rar bug here since nobody else reported something similar...

edit retag flag offensive close delete

Comments

@FloR707

What is meant by "I already redid the alarm" ?

Edz ( 2017-11-23 23:18:38 +0200 )edit

I deleted the alarm and created a new one with the same parameters, time and days.

FloR707 ( 2017-11-27 23:02:17 +0200 )edit

I am on 2.1.37 and recognized something similar but not identical. I set up two alarms, to be sure to wake up, not acidentaly turning it of instead of snoozing in the mornig. But sometimes one of the alarms gets disabled, also I never opened the clock app. And so next day only one alarm is active anymore.

SaimenSays ( 2017-12-11 18:31:06 +0200 )edit