Ask / Submit
0

Poll: Which version of Jolla phone had the problem after the 1.0.3.8 update? [not relevant]

asked 2014-01-31 22:52:26 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

updated 2014-12-10 15:31:51 +0200

simo gravatar image

It would good to know which Jolla phones have more problems - the first batch with poppy red toh or the second wave with white toh?

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by Kari
close date 2014-03-17 12:50:30.841727

Comments

Update version did not change to Naamankajärvi when trying to apply/install the update, but after factory reset works ok for now. Using LE TOH.

TimTTK ( 2014-01-31 23:01:59 +0200 )edit
1

I don't think it depends on the device version. I would suggest another poll with OpenRepos applications in it.

Sailor ( 2014-01-31 23:08:53 +0200 )edit
1

@Sailor please set it up - the sooner we can discover the issue the better it is - right?

It could be also the android apps?

Kari ( 2014-01-31 23:18:04 +0200 )edit

I don't believe in Android apps that could break the whole system but why not vote on that.

Sailor ( 2014-01-31 23:30:02 +0200 )edit

4 Answers

Sort by » oldest newest most voted
26

answered 2014-01-31 23:02:46 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

updated 2014-01-31 23:02:46 +0200

Kari gravatar image

vote if you have white tohd and no problems with 1.0.3.8 update.

edit flag offensive delete publish link more
19

answered 2014-01-31 23:00:45 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

updated 2014-01-31 23:00:45 +0200

Kari gravatar image

vote if you have poppy red tohd and no problems with 1.0.3.8 update

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Update finished, no problems. Tried all common applications incl. camera. without any odd incidences.

Vieno ( 2014-01-31 23:31:10 +0200 )edit
4

answered 2014-01-31 22:56:53 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

updated 2014-01-31 22:56:53 +0200

Kari gravatar image

vote if you have white tohd and problems with 1.0.3.8 update

edit flag offensive delete publish link more

Comments

1

Problem: 1st update fails (still shows 1.0.2.5 after first try), second try to apply the update succeeds. While updating to 1.0.3.8 the screen turns black when installation progress bar is at ~33%, but update process seems to continue in both cases (phone reboots itself after some time).

kauris ( 2014-01-31 23:24:37 +0200 )edit

Same thing for me, install needed two runs. And this morning, I had a connection problem loop of death. To fix : remove battery & reboot.

TNZ ( 2014-02-01 10:46:20 +0200 )edit

I also needed to do update twice, exactly as described by kauris.

weevil ( 2014-02-01 19:46:41 +0200 )edit
3

answered 2014-01-31 22:54:25 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

updated 2014-01-31 22:54:25 +0200

Kari gravatar image

Vote if you have poppy red tohd and problems with 1.0.3.8 update.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

1

The only unexpected problems I've noticed this far are

  • that the problem with weird birthday Calendar entries have reappeared
    (for me it was fixed with the 1.0.2.5 update)

  • settings and data for apps not made by Jolla was reset edit: Not all apps, but a lot of them.
    (According to #21842, they've just been moved?)

My guess is that it really doesn't matter what batch you've got, but the amount of tinkering you've done. I've
- installed a couple of Android apps (including Google Play, but didn't get it working without Terminal tinkering, so I removed it) transfered from Android phone (using "App Backup & Restore"), over bluetooth
- installed F-Droid, and downloaded a couple of Android apps
- not been tinkering in Terminal / used Developer mode
- notbeen using OpenRepos and/or installed Warehouse

phle ( 2014-02-01 00:04:43 +0200 )edit

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-01-31 22:52:26 +0200

Seen: 1,082 times

Last updated: Feb 01 '14