We have moved to a new Sailfish OS Forum. Please start new discussions there.
16

[bug] Facebook posts 'via Jolla' contain a broken link [not relevant]

asked 2014-02-08 12:49:19 +0300

nthn gravatar image

updated 2014-05-07 13:55:33 +0300

When you post something on Facebook via the events view, and you check that post on the Facebook website, it says it was posted 'via Jolla'. However, when you click on 'Jolla', the link is broken. I think it should point to the Jolla Facebook page. It seems like an easy thing to fix.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by nthn
close date 2019-12-20 17:48:01.261904

Comments

2

(just a note)

This is still not fixed.


(also: this is a duplicate of the second part of "Facebook status submission truncated before the first ampersand.")

phle ( 2014-02-21 19:37:30 +0300 )edit

Thanks, I had not noticed that question.

nthn ( 2014-02-21 20:38:26 +0300 )edit

@nthn - This question has more votes, though, and the other question focuses more on another issue.

Commented here, to get @rainisto's (and other Sailors') attention over to the other issue as well. :-)

phle ( 2014-02-21 20:53:12 +0300 )edit
1

BTW why not link it to the Jolla website instead to the facebook site? s*itPhone is also linked to the website...

Alex ( 2014-05-07 16:05:00 +0300 )edit

Can anyone have a look if this is still the case or can I close this issue?

nthn ( 2014-10-09 16:03:53 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-02-09 11:28:13 +0300

rainisto gravatar image

updated 2014-02-09 11:28:26 +0300

Thanks for reporting this.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
3 followers

Stats

Asked: 2014-02-08 12:49:19 +0300

Seen: 398 times

Last updated: May 07 '14