Ask / Submit
0

UI Lag when changing connection [answered]

asked 2014-02-10 18:19:29 +0200

Fred gravatar image

I switch all the time from 3G connection, to WiFi at home at to Wifi at work. When I have a change in connection I often get a problem with connection notification and the UI becomes very slow... One specificity I have is that I use a French operator that uses an other operators signals so I'm always on "Roaming" mode for 3G and sometimes I loose signal when I go abroad to the other country, which makes the UI imposible to use for a while... I'd be glad to give more information and specifications (or logs) if needed.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by zlatko
close date 2014-02-10 18:32:56.961274

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-02-10 18:27:00 +0200

TellienInTouch gravatar image

I have the same problem about UI when the phone switch from a network to another.

There's already a question about network problem on Free Mobile (it's not about the UI but perhaps it's the same issue) : https://together.jolla.com/question/24522/roaming-problem-in-hplmn-disconnection-for-several-seconds/

edit flag offensive delete publish link more
0

answered 2014-02-10 18:26:48 +0200

zlatko gravatar image

This is duplicate of 2 questions: https://together.jolla.com/question/9634/bug-ui-hangs-on-connection-loss/ and https://together.jolla.com/question/2607/bug-ui-freezes-while-notification-for-data-network-appears/ Official answer is:

This is a known issue and it's being worked on. Hopefully resolved by upcoming update(s). Thank you for your report.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-02-10 18:19:29 +0200

Seen: 112 times

Last updated: Feb 10 '14