Ask / Submit
0

Exchange 2013 - cannot add account [answered]

asked 2014-02-10 23:00:34 +0300

mario gravatar image

updated 2014-11-26 10:52:18 +0300

eric gravatar image

Hi there,

Basicly cannot add an exchange 2013 account. Allways complain about wrong credentials.

Thanks,

./mario

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by VDVsx
close date 2014-02-14 11:02:35.030360

Comments

Does you server requires a domain ? Does autodiscovery work with your server ? (automatic retrieval of server settings, first screen of account configuration).

VDVsx ( 2014-02-11 09:05:37 +0300 )edit

Hi VDVsx,

With domain or without. I do the configuration manualy. Accept all SSL certificates. My password has a special character.

./mario

mario ( 2014-02-11 11:53:24 +0300 )edit

Does it work if you change the password to not have that special character ?

VDVsx ( 2014-02-11 12:43:55 +0300 )edit

Cannot have a password without a special character. Domain policy.

mario ( 2014-02-11 12:51:26 +0300 )edit

Ok, will try to reproduce, can you share what is the used special character ?

VDVsx ( 2014-02-11 13:07:29 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-02-12 17:46:53 +0300

mario gravatar image

Thanks VDVsx, it was "turn provisioning off". I transcribe your answer here:

VDVsx: "@mario - The device only supports one provisioning policy atm, device password, more coming in the updates. You can try to disable provisioning("turn provisioning off") when creating the account, some servers will accept no-provisionable devices, depends on your server admin.

You can read more about this here: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh509085%28v=exchg.140%29.aspx"

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
2 followers

Stats

Asked: 2014-02-10 23:00:34 +0300

Seen: 278 times

Last updated: Feb 12 '14