Ask / Submit
0

Device switched off during keira black install now I cannot install it [answered]

asked 2014-02-22 16:30:55 +0200

Qaanitex gravatar image

updated 2014-03-16 14:26:16 +0200

Edz gravatar image

Hi,

first off, this is my first time posting here, so be gentle.

I received TOH Keira Black and Aloe yesterday and while Aloe works well, the device shut down when I was trying to install Keira Black. Upon reboot, it was not fully installed: the colors were there but the background was not and it did not appear in the list of ambiences... I tried pkcon remove ambience-black but it failed stating this is not installed, I tried pkcon install ambience-black as well but got an error message about this not existing. For Snow White, it helped to reconnect the cover while the device is on but this does not work now. I moved the ambience files in /home/nemo/.local/system/Ambience but issue persists. What can I do?

EDIT: Okay, solved it: I had to turn the Jolla upside down because it otherwise loses connection to the battery when removing/applying the cover. Yep, that was stupid.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by Edz
close date 2014-03-16 14:26:59.508886

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-02-22 17:02:45 +0200

Qaanitex gravatar image

Okay, solved it: I had to turn the Jolla upside down because it otherwise loses connection to the battery when removing/applying the cover. Yep, that was stupid.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-02-22 16:30:55 +0200

Seen: 212 times

Last updated: Mar 16 '14