Ask / Submit
1

install app + dev mode + system updates not working

asked 2013-12-27 16:01:30 +0300

RX Shorty gravatar image

Hello all,

I just got my Jolla back, I gave it to a large Dutch Tech website for a review. But now I got my Jolla back freshly reset.

When I try to install a app from the store it sais: Problem with Store. The only one is working is Android support.

So I thought let's update the device, it still has 1.0.0.5 on it, it sais no updates available. I know you can force an update throug the command line.

Tried to enable dev mode... also not working.

Anybody has hint to help me out here?

What doesnt work: - installing apps - updating Sailfish - enabling dev mode

Thanks in advance!

edit retag flag offensive close delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
2

answered 2013-12-27 16:09:45 +0300

gabriel gravatar image

Just be patient, a lot of folks are updating at the same time. Maybe the correct request here would be a better message when the server appears to be overloaded.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Is that also the cause I cannot install the dev mode or any apps?

RX Shorty ( 2013-12-27 16:28:03 +0300 )edit

Well I guess you are right: http://talk.maemo.org/showthread.php?p=1401035#post1401035 Just a new update released... Sad thing it brings everything down...

RX Shorty ( 2013-12-27 16:36:45 +0300 )edit

Yeap, any access to the store. Dev mode needs to download a few things too.

gabriel ( 2013-12-27 16:44:50 +0300 )edit

Thanks for the quick reply!

RX Shorty ( 2013-12-27 16:48:17 +0300 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2013-12-27 16:01:30 +0300

Seen: 182 times

Last updated: Dec 27 '13