Ask / Submit
17

Bad icons in "My apps" in Jolla Store [released]

asked 2013-12-28 00:06:32 +0300

garretraziel gravatar image

updated 2015-04-04 11:19:16 +0300

Jolla Store is showing bad icons by two apps (SciCalculator and Wikipedia) in "My apps" screen. Icon is displayed correctly in app menu or in Jolla Store everywhere else.image description

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "released in a software update" by JSEHV
close date 2016-02-01 14:43:44.372500

Comments

Same here.

ramoth ( 2013-12-28 00:07:06 +0300 )edit

likewise. after maadajävri update, didn't notice this occurring earlier.

ssahla ( 2013-12-28 23:56:24 +0300 )edit

My broken icons after the update are for File Browser and another one I uninstalled meanwhile.

And the icons only broke after the update, I'm sure.

vascorsd ( 2013-12-30 09:51:53 +0300 )edit

Funny thing is that they do re-appear after a while. I do not see any pattern. A few day ago 6 or 7 of the icons in "My Apps2 were white generic icons as shown above. Today, it's only 1.

ossi1967 ( 2014-01-11 14:30:53 +0300 )edit

It's a server issue.

pycage ( 2014-01-11 15:17:05 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-01-11 13:16:23 +0300

phle gravatar image

Unsure if this is related to "Installed apps not showing in "My apps"", but that one mentions this issue with generic app icons under My apps in Jolla Store as well.

@pycage has added an answer there:
"This should be fine by now. Can everybody confirm?"
At least my generic app icons are back to normal now, so if this is the case for everyone here as well, then this question may be closed. :-)

(I discovered generic app icons under My apps in Jolla Store for each app that was updated after my initial download, so I guess the problem was related to Jolla Store, not to the separate apps.)

edit flag offensive delete publish link more

Comments

No, those two are not related. Installed apps not showing means that they don't show up at all. The bad icons is another issue.

pycage ( 2014-01-11 15:18:24 +0300 )edit

@pycage - Ah.

(I tried converting my "is this an answer?" to a question comment, but
"Cannot convert, because text has more characters than 300 - maximum allowed for comments"
so I'll just leave it as is.)

phle ( 2014-01-11 15:47:16 +0300 )edit

I think they still might be related.

This morning there was some problem with the Jolla store. The Store app didn't give any error message, but it showed me empty shelves - no apps at all - and something like "Come back when there is something available". I looked at the My apps list, and it showed me only four apps (out of 50 or so that I have installed), and all of them with generic icons. So both missing apps & bad icons.

Some time later I opened the Store app again, and it was back to normal - the usual selection of apps was available. And now the My apps list showed all my apps, and all of them with proper icons.

To me this seems to confirm that, as @pycage said, it's a problem on the server side.

ssahla ( 2014-01-12 18:00:11 +0300 )edit

My application (Saildoku) is still wrong... I noticed it had become wrong after the first update I released under last sailfish update. Then it became correct for a while, then wrong again... wrong up to now :/

DaTa ( 2014-02-11 23:59:44 +0300 )edit

My application (TaskList) got the icon of Saildoku. :-D

Armadillo ( 2014-02-12 08:58:45 +0300 )edit

Question tools

Follow
3 followers

Stats

Asked: 2013-12-28 00:06:32 +0300

Seen: 337 times

Last updated: Jan 11 '14