Ask / Submit
0

bug: Spotify stops emitting sound after 7 seconds [not relevant]

asked 2013-12-28 13:09:28 +0300

Xowap gravatar image

updated 2014-12-12 23:08:30 +0300

simo gravatar image

Spotify, who has initially been running fine, decided that it wouldn't emit sound after the 7 first seconds of a song.

I cannot correlate this with any update I've made.

This might however be linked to the play store hack that I've installed.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by BonoNL
close date 2014-06-05 23:39:23.792056

Comments

If you have Spotify Premium, check this out: https://together.jolla.com/question/4239/native-spotify-app/

Direc ( 2014-01-02 23:56:32 +0300 )edit

That's what I've been waiting for :)

Xowap ( 2014-01-03 14:55:00 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-12-28 13:32:59 +0300

t0mps0 gravatar image

Remove the hack. Mine works as it should.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Well, I use too many apps from the play store to remove it, if it means sacrificing Spotify then so be it. Still other apps work fine. I should try another music player now that I think of it.

Xowap ( 2013-12-28 17:27:02 +0300 )edit

You could also try to cp /data/app/*.apk /home/nemo/ the installed apps and apkd-install /home/nemo/com.app.name.here.apk having nuked and reinstalled the broken aliendalvik...

Direc ( 2014-01-03 00:02:04 +0300 )edit

Interesting idea @Direc, I think I'll try that

Xowap ( 2014-01-03 14:53:36 +0300 )edit

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2013-12-28 13:09:28 +0300

Seen: 635 times

Last updated: Dec 28 '13