Ask / Submit
6

Cannot upload new app to harbour

Tracked by Jolla (In progress)

asked 2014-09-10 22:31:06 +0300

FloR707 gravatar image

updated 2014-09-10 23:50:12 +0300

Keto gravatar image

I just tried to upload a new version of my app but I get an internal server error 500. Is it possible that you changed something on the upload script or the server rights?

[edit]
The email address stated on the error page to contact does not exist.

edit retag flag offensive close delete

Comments

I just deleted the ".armv7hl" from the file name that is put there by Qt Creator and than it worked.

FloR707 ( 2014-09-11 16:19:01 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
6

answered 2014-09-10 23:23:17 +0300

tigeli gravatar image

updated 2015-09-15 09:42:43 +0300

Keto gravatar image

Thanks for the report, we are looking into it.

UPDATE 2015-09-15: Not sure if this was ever fixed earlier, but it seems to at least reappeared as reported here. The issue is that Harbour does not handle the problems in package upload correctly and shows very unhelpful internal server error message instead of the description about the problems in the uploaded package.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Thanks it is working again.

FloR707 ( 2014-09-12 23:03:50 +0300 )edit
1

I tried to upload my app to harbour this evening 18.11.2015 but I get Server error 500.

Also email address defined in error doesn't still work.

tabasko ( 2015-11-18 21:51:20 +0300 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
2 followers

Stats

Asked: 2014-09-10 22:31:06 +0300

Seen: 500 times

Last updated: Nov 18 '15