We have moved to a new Sailfish OS Forum. Please start new discussions there.
7

Heathrow airport wifi not working and general wifi issues [released]

asked 2014-12-21 18:38:32 +0300

Bruno gravatar image

updated 2016-08-17 10:59:59 +0300

jiit gravatar image

Hey, my girlfriend has an iPhone and she can see the free wifi at Heathrow Airport, but my Jolla can't. I rebooted the phone and the SSID showed up for a few seconds, then vanished again. Its name is "_Heathrow Wi-Fi". Is it because of the underscore character?

I've also had issues at home. I have 2 wi-fi networks (long house) and when I connect to one of them, it works for a few minutes then signal drops to zero, and I have to turn wifi off/on to get access again.

I love my phone, please help me with this :/

Thanks

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "released in a software update" by Bruno
close date 2015-05-07 16:39:39.093139

Comments

1

I have the same 'at home' issue, two APs with the same name. occasionally though i need to reboot rather than just toggle wifi off/on as the cell data connection also refuses to work.

rsw909 ( 2014-12-22 09:28:33 +0300 )edit

That sucks! Is there a bug report on this?

Bruno ( 2014-12-22 15:52:54 +0300 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-12-22 10:15:39 +0300

tigeli gravatar image

It should not be about the underscore-character. However without getting the logs I can't tell what's going on..

Please upgrade to u10 (1.1.1.27) which will be available for all on today and re-test. :)

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Ask the company to pay you for a trip to london. For testing purposes obviously :P

ApB ( 2014-12-22 10:40:23 +0300 )edit
1

I've updated! When I go back to London I'll try it!

Bruno ( 2014-12-22 15:51:50 +0300 )edit

Sadly, didn't return through Heathrow, so I'll have to test this some other time :/ flying out again next month, will give it a shot

Bruno ( 2015-01-05 13:53:25 +0300 )edit
0

answered 2015-05-06 14:53:32 +0300

Bruno gravatar image

Fixed on 1.1.1.27!

edit flag offensive delete publish link more

Comments

can you then close it, please? thank you

c.la ( 2015-05-07 16:29:33 +0300 )edit

done! thanks

Bruno ( 2015-05-07 16:40:11 +0300 )edit

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-12-21 18:38:32 +0300

Seen: 1,761 times

Last updated: May 06 '15