Ask / Submit
0

[1.1.1.27] installation of update not working (bug?) [answered]

asked 2014-12-22 10:40:19 +0200

ttommila gravatar image

updated 2014-12-22 11:32:10 +0200

eric gravatar image

Hello all,

I tried to update now about 10 times (since last saturday) from 1.0.8.21 to the newest OS-version (1.1.1.27) but it doesn´t work. The download goes ok and installation probably also (phone boots up automatically at some point) but then there is coming the notification, that a new update is aviable. If I then check the settings there is still the old version installed.

What can I do? Or am I doing something wrong? Thanks for your help! Many regards, tt

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by ttommila
close date 2014-12-22 18:25:19.193296

Comments

Have you read about the delay on rolling out the update?

simo ( 2014-12-22 11:39:20 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-12-22 11:31:05 +0200

tvicol gravatar image

updated 2014-12-22 11:40:32 +0200

Disable openrepos. https://together.jolla.com/question/33598/official-announcement-important-steps-to-do-before-updating/ If still fail, make a back-up and proceed with factory reset your phone. 1.1.1.27 is great !!!

edit flag offensive delete publish link more

Comments

After a reset, the update application (the app that downloads and launches the installation) crashes 3 seconds after the download has started :/

Cazou ( 2014-12-22 12:49:04 +0200 )edit

Upgraded to 1.1.1.27, can be be a problem with conection to your server, now i'm checking the new features... seems to be awesome... ;-)

manu007 ( 2014-12-22 13:18:45 +0200 )edit

Thanks for your help/comments. I started developer mode but terminal does not start anymore. Something went wrong now, probably it´s my mistake. I´m making a back-up now and then I will check if a factroy reset helps...

ttommila ( 2014-12-22 13:35:56 +0200 )edit
0

answered 2014-12-22 18:24:37 +0200

ttommila gravatar image

...it seems I just didn't have enough free space on my phone for the update. I deleted pictures and videos and now it worked (nothing else helped).

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-12-22 10:40:19 +0200

Seen: 644 times

Last updated: Dec 22 '14