Problem i maybe deleted audio settings [not relevant]

asked 2014-12-26 04:33:56 +0300

Leeviih_ gravatar image

updated 2015-01-09 01:10:28 +0300

Yeah i was trying to clean my jolla for free memory space and deleted some harbour stuff with the file browser and now i cant open my audio settings so is it possible i deleted something wrong or is it a bug im.using Sailfis 1.1.1.27 (vaarainjärvi) update please answer fast cuz i dont wanna restore my phone if i dont have to and sorry for my bad english :D

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by Edz
close date 2020-03-28 21:29:03.501890

Comments

If you can get into Terminal, resettting the Pulseaudio service may do the trick (it may not, no harm in trying), in Terminal, type this; systemctl restart pulseaudio.service - this may revive the Sounds & Feedback menu in Settings ( a restart of the device after might be in order).

Edz ( 2014-12-26 16:04:26 +0300 )edit

yeah itried but it wont do anything if i write that to terminal it says: failed to issue method call :access denied :( is there anything i can do?

Leeviih_ ( 2014-12-26 21:56:13 +0300 )edit
1

did you try as root?

drummer12 ( 2015-01-09 01:18:09 +0300 )edit

that's because you need to be root for the restart (devel-su) the service - but a reboot should have done this restart
if you have developer mode enabled, try to check 'journalctl -f' while performing the action

rudi ( 2015-01-09 01:21:55 +0300 )edit
1

@drummer12 ;-)

rudi ( 2015-01-09 01:22:33 +0300 )edit