Ask / Submit
0

askbot breaks browser history – double back button required [answered]

asked 2013-12-31 21:14:34 +0200

qwazix gravatar image

updated 2014-01-02 13:07:07 +0200

eric gravatar image

When pressing back in the browser while in askbot the page does not go back until you repeat.

As one of the commandments of web design says, please don't break browser functionality

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by Keto
close date 2014-01-28 17:00:19.928828

Comments

"Back" functionality seems to be working in Firefox 26 on Windows 7 - at least, I can click on a question in the main list, then click on the "Back" button in the menu bar and I'm returned to the previous page.

It may be worth pointing out that the default field when viewing a question is the "search, ask or submit idea" text input field which will mean that the "backspace" keyboard key will have no effect until you click outside of the text input field. Could that be the problem?

Maybe some more detailed steps to reproduce would help pin down the problem.

Milhouse ( 2013-12-31 21:27:27 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-01-20 11:40:10 +0200

Keto gravatar image

As @pnuu pointed out, the problem was indeed in that anchor position adjustment code. This has been fixed now, so that the additional entry is not pushed in the browser history.

edit flag offensive delete publish link more
0

answered 2013-12-31 22:01:26 +0200

pnuu gravatar image

When following links from your "inbox" in Together, back needs to be clicked twice. I believe this is from kind of forwarding that askbot uses for first highlighting the response and then moving to the "final" destination. Could this explain the behavior? I haven't seen it otherwise.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2013-12-31 21:14:34 +0200

Seen: 1,064 times

Last updated: Jan 20 '14