Ask / Submit
25

Dial tone during alerting missing

asked 2013-12-31 21:54:57 +0200

Mohjive gravatar image

updated 2014-07-25 13:34:17 +0200

jiit gravatar image

When calling, after dialing the number and the recipient of the call is alerted no sound is heard in my earpiece. It's silent from I press "call" until the callee answers.

More comments can be found here: - https://together.jolla.com/question/30954/no-feedback-ring-when-placing-a-call/ - https://together.jolla.com/question/16917/dial-tone-during-alerting/

edit retag flag offensive close delete

Comments

1

same here, very annoying as you don't know if it's ringing on the other side. I usually wait 4 or 5 rings before hanging up. With my Jolla, I have to wait until the call is connected (potentially the voicemail) before knowing what's going on :(

cartron ( 2014-01-02 16:02:07 +0200 )edit

Me too. I have the same problem since update 1.0.2.5. I have always ring feedback for fixed number but I don't have always ring feedback for mobile number.

Morpheus ( 2014-03-22 22:27:29 +0200 )edit

Same issue with same symptoms for me (with 1.0.3.8 and 1.0.4.20).

Tibo ( 2014-03-28 11:29:41 +0200 )edit

Hi, the same for me with Orange in France, could we have some feedback from @JollaHQ ?

damourti ( 2014-03-28 11:59:02 +0200 )edit
1

can confirm this. I get tone during connecting when calling a landline but not when calling cellphones. (Telia Sweden)

LinuxSam ( 2014-03-30 04:31:37 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-04-08 12:16:13 +0200

TellienInTouch gravatar image

updated 2014-06-05 13:27:50 +0200

It's very strange sometimes it works, sometimes not, and it seems to be differences between the fixed phones and mobile phones but it's very unpleasant...

So is it a known bug and is @JollaHQ aware of this issue?

EDIT : Finaly, after more tests, for the same number, sometimes there's a feedback ring and sometimes not, really strange and a bit disturbing

edit flag offensive delete publish link more

Comments

I try but i still the same bug.

Morpheus ( 2014-04-08 23:46:55 +0200 )edit

ok, sorry, wrong test...

TellienInTouch ( 2014-04-08 23:52:12 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
4 followers

Stats

Asked: 2013-12-31 21:54:57 +0200

Seen: 314 times

Last updated: Jun 05 '14