We have moved to a new Sailfish OS Forum. Please start new discussions there.
4

Is 1.1.2.16 Yliaavanlampi officially released for reqular users as well? [not relevant]

asked 2015-03-02 16:07:32 +0300

Kari gravatar image

updated 2015-03-02 16:09:58 +0300

Just to check and verify - Is the 1.1.2.16 Yliaavanlampi Update 11 officially released by Jolla?

From SF system update the update 11 is ready for download at least for me.

When I look the Yliaavanlampi release notes for early access, it has been edited from the headline but not from content point of view.

I am wondering should I download and install the available Update 11/SF OS 1.1.2.16, even there are many posts in TJC about the discovered problem/suggestions for improvements. Especially the native browser has had some reported issues.

I also checked that I am not early access subscriber i.e. the Update download is not driven by that route.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by Kari
close date 2015-08-10 15:15:32.100813

Comments

Here are some TJC posts about the browser behavior on 1.1.2.1x

https://together.jolla.com/questions/scope:all/sort:activity-desc/page:1/query:Yliaavanlampi%20browser/

Are these addressed by Jolla somehow or subject to Update12?

Kari ( 2015-03-02 17:11:35 +0300 )edit

I still see many issues reported with 1.1.2, have they all been fixed? I am very unsure if it's worth waiting a bit more to see if there are still issues. I am a first one too.

c.la ( 2015-03-02 17:11:51 +0300 )edit

4 Answers

Sort by » oldest newest most voted
3

answered 2015-03-02 16:14:36 +0300

tathhu gravatar image

updated 2015-03-02 16:20:44 +0300

"We roll out.. .. to all soon.." in release notes. :)

edit flag offensive delete publish link more
1

answered 2015-03-02 18:10:33 +0300

tmulhearn gravatar image

updated 2015-03-02 18:13:48 +0300

Can some one tell me, do you still need to disable OpenRepos (Warehouse) and any repos from it before installing this ? Jolla's how to guide says only for SailfishOS version which is one of 0.99.5.11, 1.0.0.5, 1.0.1.10, 1.0.2.5 or 1.0.3.8 . Just wanted to clarify before I try anything.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

5

No need to disable, I've done a few updates and all went well. :) Quote from the release notes: If your device is running software version lower than 1.0.4.20 and have WareHouse app installed (i.e you are using OpenRepos), disable all openrepo repositories before attempting to upgrade your device.

raketti ( 2015-03-02 18:15:19 +0300 )edit

Great news, thanks

tmulhearn ( 2015-03-02 18:19:45 +0300 )edit
0

answered 2015-03-02 16:11:44 +0300

bilgy_no1 gravatar image

updated 2015-03-02 16:12:19 +0300

I am installing the update as I write this message, so yes!

I have one of The First Ones, so others may get the update a little later.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

I presume that you have not subscribed in the opt-in upgrade program?

cquence ( 2015-03-02 16:14:51 +0300 )edit

I got the notification too. I'm not subscribed.

Rosemary ( 2015-03-02 16:26:11 +0300 )edit

Me neither, installing it right now...

MikErk ( 2015-03-02 16:30:43 +0300 )edit

Same here. Installed and enjoining it right now :-). No opt-in subscription.

rburkhanov ( 2015-03-02 16:46:22 +0300 )edit

@cquence No, I'm not in the opt-in program

bilgy_no1 ( 2015-03-02 16:58:26 +0300 )edit
0

answered 2015-03-02 19:30:40 +0300

kaktux gravatar image

updated 2015-03-02 19:31:00 +0300

I have a small "bug" after doing the upgrade. The galery is still showing ambiences - but photos and videos are missing. using cargo dock they are shown - so they are still there.

Can anybody confirm that? Is there a way to refresh the gallery?

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Try clicking new photo in camera to refresh. Or better install Sailfish utilities and refresh media tracker database...

anandrkris ( 2015-03-02 19:43:23 +0300 )edit

check help from this post => https://together.jolla.com/question/82771/photos-not-showing-up-in-gallery-app/

Seems to be similar or same as your problem.

Kari ( 2015-03-02 19:44:17 +0300 )edit

Photos still there after the update.

bilgy_no1 ( 2015-03-02 20:49:54 +0300 )edit

Sailfish utilities did not work - but after restarting 2 times (so 3 including the restart after the update) the pictures+ videos were included in the gallery again.

kaktux ( 2015-03-02 21:52:02 +0300 )edit

Question tools

Follow
2 followers

Stats

Asked: 2015-03-02 16:07:32 +0300

Seen: 1,110 times

Last updated: Mar 02 '15