Ask / Submit
4

[Bug] transfer engine plugin translations not loaded correctly

asked 2015-03-19 18:54:23 +0200

Acce gravatar image

Problem

Transfer engine plugin translations are not loaded respecting the country code of the current locale, instead, whichever translation happens to be found first is loaded (apparently).

Reproduction

Create another translation for https://github.com/nemomobile/transfer-engine/tree/master/example, and install both qm files with the rpm.

Link to github issue

https://github.com/nemomobile/transfer-engine/issues/30

Further suggestion

Move the plugin translation loading code to the open source Nemo transfer engine if possible, or open source Silica transfer engine parts.

edit retag flag offensive close delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
2

answered 2018-11-29 14:10:41 +0200

Pekka Vuorela gravatar image

Contrary to what I assumed on #mer-meeting, there is indeed some translation loading support in settings transfer page side for third party. However, that code hasn't ever worked properly for what I can tell, it's trying to load everything it finds under transfer translation directory.

Now pondering if I should fix that or just remove the whole mechanism. It does allow to leave out some boilerplate in plugins side, but then again commonly qml modules load their own translations. Perhaps could do some fixing there, but encourage plugins to handle it themselves so they can do it as they see fit. Already now the plugins can just handle it without the help of transfer system.

Different sort of plugin but you probably get the idea: https://git.merproject.org/mer-core/buteo-sync-plugins-social/blob/master/src/twitter/twitter-notifications/twitternotificationsplugin.cpp

edit flag offensive delete publish link more
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
3 followers

Stats

Asked: 2015-03-19 18:54:23 +0200

Seen: 94 times

Last updated: Nov 29