Ask / Submit
2

Together: showing uploaded images [answered]

asked 2014-01-03 18:06:48 +0300

axaq gravatar image

updated 2014-01-03 18:18:40 +0300

I had been using the image tag (Ctrl-G) and uploaded an PNG file.

(see https://together.jolla.com/question/3321/better-contrast-in-user-generated-ambiences/#post-id-9561)

When updateing the page above often enough than it shows some times the image (tag marked with "!" at the beginning).

When opening the linked file (https://together.jolla.com/upfiles/13887608841250127.png) I receive most of the time a "Page not found" error. But when updating often enough than it shows the PNG image.

And the link "report this problem" of "if you believe this error 404 should not have occured, please report this problem" doesn't work. It links to the same page.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "the question is answered, an answer was accepted" by axaq
close date 2014-01-04 16:06:28.780018

Comments

I had this issue as well, Uploaded pictures sometimes did show and other times didn't. Only linked images actually were shown

Mariusmssj ( 2014-01-03 18:30:43 +0300 )edit
1

According to @Keto, they are working on the issue.

ziller ( 2014-01-03 18:38:34 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-01-03 21:41:51 +0300

Keto gravatar image

The server instances now share the uploaded files storage and the random 404 should be gone.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Seems to work now. Thanks.

axaq ( 2014-01-04 16:05:30 +0300 )edit

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-01-03 18:06:48 +0300

Seen: 76 times

Last updated: Jan 03 '14