Ask / Submit
RSS
Sort by » by date by activity ▼ by answers by votes

21,773 questions

142
views
1
answer
no
votes
2019-06-17 22:16:57 +0300 davekelly

xa2 stuck at sony logo

18
views
no
answers
no
votes
2019-06-17 21:08:03 +0300 Sé Zuo

Roaming not working since [3.0.3.10]

442
views
1
answer
3
votes
2019-06-17 19:29:50 +0300 Maus

SailfishOS3 Fairphone2 no android support

59
views
no
answers
1
vote
2019-06-17 17:42:29 +0300 jetset

Hotspot on Xperia X with Hossa

139
views
no
answers
1
vote
2019-06-17 17:38:02 +0300 sugashrajavelu

Port huawei/Honor 10 lite ? [Poll] [off-topic]

775
views
4
answers
7
votes
2019-06-17 17:21:05 +0300 BlaeX flag of Germany

Dual-Sim, choose SIM for bluetooth HFP connection

59
views
1
answer
1
vote
2019-06-17 17:00:32 +0300 coderus flag of Russian Federation

how to prevent updating of certain rpm packages

21
views
no
answers
1
vote
2019-06-17 16:57:00 +0300 Linuxovod

Phone call audio isn't routed to USB headset

2k
views
10
answers
42
votes
2019-06-17 15:16:05 +0300 Sebix

SMS does not work after installing 3.0.2.8

90
views
1
answer
1
vote
2019-06-17 09:32:26 +0300 martyone

Build fails with multiple .pro files in Sailfish SDK 2.x

137
views
1
answer
1
vote
2019-06-17 06:49:26 +0300 teemu flag of Finland

Cannot enable developer mode

379
views
2
answers
3
votes
2019-06-17 02:43:56 +0300 r0kk3rz flag of Australia

64-bit platform

180
views
1
answer
no
votes
2019-06-16 22:10:42 +0300 danthefan

XPERIA XA2 unlocking fails [answered]

77
views
1
answer
2
votes
2019-06-16 16:27:07 +0300 richie

Loose the network of SIM 1 while deactivating SIM 2

61
views
no
answers
2
votes
2019-06-16 15:12:05 +0300 sr

Camera failed to start from lockscreen

358
views
2
answers
1
vote
2019-06-16 09:44:05 +0300 Artur

Jolla installation on H4113 actually with LineageOS 16

1k
views
2
answers
7
votes
2019-06-15 23:15:51 +0300 Nautilus

Huawei is considering SFOS

45
views
no
answers
1
vote
2019-06-15 07:25:51 +0300 FrontFire

Mounted partition can not detected in settings->storage

174
views
1
answer
1
vote
2019-06-14 23:03:40 +0300 robthebold

Using "Design" mode in Qt Creator not working for me

186
views
1
answer
7
votes
2019-06-14 17:46:35 +0300 Leon

Camera pictures stored on encrypted SD card are not displayed in gallery app

104
views
no
answers
no
votes
2019-06-14 12:44:50 +0300 Edz flag of Spain

Unable to use openconnect from GUI

23k
views
25
answers
87
votes
2019-06-14 10:10:59 +0300 jovirkku

[release notes] 3.0.3 Hossa

Did not find what you were looking for? Ask your question or submit idea!

Tag search