Ask / Submit

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2017-02-20 15:10:10 +0200

Microsoft Exchange won't sync after connecting to Wi-Fi from mobile data

I just noticed this a few days ago but I'm pretty sure this started after updating the system to 2.1.0.

When I come home and the phone connects automatically to my Wi-Fi, the phone can't sync with the MsE account anymore. If I turn off Wi-Fi, it works again with the mobile data. If I turn it on, it won't. If turn both of them off and then connect Wi-Fi first, it works fine and I can turn the mobile data on without a problem until I leave home again or turn Wi-Fi off and on while mobile data is on.

It seems that there have been that kind of behaviour before with email accounts but they were on earlier version of SFOS.

Microsoft Exchange won't sync after connecting to Wi-Fi from mobile data

I just noticed this a few days ago but I'm pretty sure this started after updating the system to 2.1.0.

When I come home and the phone connects automatically to my Wi-Fi, the phone can't sync with the MsE account anymore. If I turn off Wi-Fi, it works again with the mobile data. If I turn it on, it won't. If turn both of them off and then connect Wi-Fi first, it works fine and I can turn the mobile data on without a problem until I leave home again or turn Wi-Fi off and on while mobile data is on.

It seems that there have been that kind of behaviour before with email accounts but they were on earlier version of SFOS.

Microsoft Exchange won't sync after connecting to Wi-Fi changing from mobile datadata to Wi-Fi

I just noticed this a few days ago but I'm pretty sure this started after updating the system to 2.1.0.

When I come home and the phone connects automatically to my Wi-Fi, the phone can't sync with the MsE account anymore. If I turn off Wi-Fi, it works again with the mobile data. If I turn it on, it won't. If turn both of them off and then connect Wi-Fi first, it works fine and I can turn the mobile data on without a problem until I leave home again or turn Wi-Fi off and on while mobile data is on.

It seems that there have been that kind of behaviour before with email accounts but they were on earlier version of SFOS.

Microsoft Exchange won't sync after changing from mobile data to Wi-Fi

I just noticed this a few days ago but I'm pretty sure this started after updating the system to 2.1.0.

When I come home and the phone connects automatically to my Wi-Fi, the phone can't sync with the MsE account anymore. If I turn off Wi-Fi, it works again with the mobile data. If I turn it on, it won't. If turn both of them off and then connect Wi-Fi first, it works fine and I can turn the mobile data on without a problem until I leave home again or turn Wi-Fi off and on while mobile data is on.

It seems that there have been that kind of behaviour before with email accounts but they were on earlier version of SFOS.

EDIT: Also, my phone's Intex Aqua Fish.

Microsoft Exchange won't sync after changing from mobile data to Wi-Fi

I just noticed this a few days ago but I'm pretty sure this started after updating the system to 2.1.0.

When I come home and the phone connects automatically to my Wi-Fi, the phone can't sync with the MsE account anymore. If I turn off Wi-Fi, it works again with the mobile data. If I turn it on, it won't. If turn both of them off and then connect Wi-Fi first, it works fine and I can turn the mobile data on without a problem until I leave home again or turn Wi-Fi off and on while mobile data is on.

It seems that there have been that kind of behaviour before with email accounts but they were on earlier version of SFOS.

EDIT: Also, my phone's Intex Aqua Fish.