Ask / Submit

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2017-10-19 22:28:43 +0300

Sailfish X QuickCharge - Bug?

Hi,

If I connect my Xperia to an AuKey Quickcharger, it shows very shortly "charging" and then immediately "pull the charger out of the socket to save power". Also the LED does not lit. nonetheless the device seems to be loaded with Quickcharge, or at least faster as with the normal charger. Anyone else noticed this?

Sailfish X QuickCharge - Bug?Bug

Hi,

If I connect my Xperia to an AuKey Quickcharger, it shows very shortly "charging" and then immediately "pull the charger out of the socket to save power". Also the LED does not lit. nonetheless the device seems to be loaded with Quickcharge, or at least faster as with the normal charger. Anyone else noticed this?

EDIT: still buggy in 2.1.3.7

[solved with 2.1.4] Sailfish X QuickCharge - Bug

Hi,

If I connect my Xperia to an AuKey Quickcharger, it shows very shortly "charging" and then immediately "pull the charger out of the socket to save power". Also the LED does not lit. nonetheless the device seems to be loaded with Quickcharge, or at least faster as with the normal charger. Anyone else noticed this?

EDIT: still buggy in 2.1.3.72.1.3.7 EDIT-EDIT: really solved with 2.1.4 :)

[solved with 2.1.4] Sailfish X QuickCharge - Bug

Hi,

If I connect my Xperia to an AuKey Quickcharger, it shows very shortly "charging" and then immediately "pull the charger out of the socket to save power". Also the LED does not lit. nonetheless the device seems to be loaded with Quickcharge, or at least faster as with the normal charger. Anyone else noticed this?

EDIT: still buggy in 2.1.3.7 2.1.3.7

EDIT-EDIT: really solved with 2.1.4 :)