Ask / Submit

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2018-03-01 18:41:22 +0300

Edz gravatar image

temperature and 'feels like' temperature both the same

No matter what location is chosen in the Weather app, the temperature and 'feels like' temperature have identical figures. This applies to the main page we see when first opening the Weather app.

Here's an example; for the location Aldeaseca de Alba, Spain I get 8 degrees temp and 8 degrees 'feels like' temp, yet checking the same location on the Foreca's webpage, I get 8 degrees temp and 3 degrees 'feels like' temp.

Even a screenshot of the Weather app from Jolla's Zendesk help page shows equal temp & feels like temp and of course, those temps will occasionally be the same, but not in every county/district/country around the world.

I have 2 x Jolla1 that both exhibit the same problem, one on 2.1.4.13 and the other 2.1.4.14

temperature and 'feels like' temperature both the same

No matter what location is chosen in the Weather app, the temperature and 'feels like' temperature have identical figures. This applies to the main page we see when first opening the Weather app.

Here's an example; for the location Aldeaseca de Alba, Spain Spain; I get 8 degrees temp 8°c and 8 degrees 8°c 'feels like' temp, yet checking the same location on the Foreca's webpage, I get 8 degrees 8°c temp and 3 degrees 3°c 'feels like' temp.

Even a screenshot of the Weather app from Jolla's Zendesk help page shows equal temp & feels like temp and of course, those temps will occasionally be the same, but not in every county/district/country around the world.

I have 2 x Jolla1 that both exhibit the same problem, one on 2.1.4.13 and the other 2.1.4.14

temperature and 'feels like' temperature both the same

No matter what location is chosen in the Weather app, the temperature and 'feels like' temperature have identical figures. This applies to the main page we see when first opening the Weather app.

Here's an example; example; for the location Aldeaseca de Alba, Spain; I get 8°c and 8°c 'feels like' temp, yet checking the same location on the Foreca's webpage, I get 8°c temp and 3°c 'feels like' temp.

Even a screenshot of the Weather app from Jolla's Zendesk help page shows equal temp & feels like temp and of course, those temps will occasionally be the same, but not in every county/district/country around the world.

I have 2 x Jolla1 that both exhibit the same problem, one on 2.1.4.13 and the other 2.1.4.14

image description

temperature and 'feels like' temperature both the same

No matter what location is chosen in the Weather app, the temperature and 'feels like' temperature have identical figures. This applies to the main page we see when first opening the Weather app.

Here's an example; for the location Aldeaseca de Alba, Spain; I get 8°c and 8°c 'feels like' temp, yet checking the same location on the Foreca's webpage, I get 8°c temp and 3°c 'feels like' temp.

Even a screenshot of the Weather app from Jolla's Zendesk help page shows equal temp & feels like temp and of course, those temps will occasionally be the same, but not in every county/district/country around the world.

I have 2 x Jolla1 that both exhibit the same problem, one on 2.1.4.13 and the other 2.1.4.14

image description

Left image: Weather app | Right image: Foreca's web site

temperature and 'feels like' temperature both the same

No matter what location is chosen in the Weather app, the temperature and 'feels like' temperature have identical figures. This applies to the main page we see when first opening the Weather app.

Here's an example; for the location Aldeaseca de Alba, Spain; I get 8°c and 8°c 'feels like' temp, yet checking the same location on the Foreca's webpage, I get 8°c temp and 3°c 'feels like' temp.

Even a screenshot of the Weather app from Jolla's Zendesk help page shows equal temp & feels like temp and of course, those temps will occasionally be the same, but not in every county/district/country around the world.

I have 2 x Jolla1 that both exhibit the same problem, one on 2.1.4.13 and the other 2.1.4.14

image description

Left image: Weather app | Right image: Foreca's web site