Ask / Submit

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2019-04-28 18:58:15 +0300

First android app after boot failes to start

After booting my Xperia X the first android app I start with app icon fails. I got the small window on home screen, it circles, but after 10 seconds the window disappears. Android support runs, I got a status message from Conversarions (android) that it is connected with the server. If I press this status message the app starts as usual. Do I try to open with app icon it fails. But just the first time after boot. If I press the icon the second time the app opens as usual. Any ideas? This behaviour starts before updating to 3.0.3.8

First android app after boot failes to start

After booting my Xperia X the first android app I start with app icon fails. I got the small window on home screen, it circles, but after 10 seconds the window disappears. Android support runs, I got a status message from Conversarions Conversations (android) that it the app is connected with the server. If I press this status message the app starts as usual. Do I try to open with app icon it fails. But just the first time after boot. If I press the icon the second time the app opens as usual. Any ideas? This behaviour starts before updating to 3.0.3.8

First android app after boot failes to start

After booting my Xperia X the first android app I start with via app icon fails. I got the small window on home screen, it circles, but after 10 seconds the window disappears. disappears, the app does not start. Android support runs, I got a status message from Conversations (android) that the app is connected with the server. If I press this status message the app starts as usual. Do I try to open with app icon it fails. But just the first time after boot. If I press the icon the second time the app opens as usual. Any ideas? This behaviour starts before updating to 3.0.3.8

First android app after boot failes to start

After booting my Xperia X the first android app I start via app icon fails. I got the small window on home screen, it circles, but after 10 seconds the window disappears, the app does not start. Android support runs, I got a status message from Conversations (android) that the app is connected with the server. If I press this status message the app starts as usual. Do I try to open with app icon it fails. But just the first time after boot. If I press the icon the second time the app opens as usual. Any ideas? This behaviour starts before updating to 3.0.3.8