Ask / Submit

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2015-06-21 00:48:59 +0300

ApB gravatar image

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Update: Tested a bit more and i think i have something.

When the mobile data are active and i enter my wifi area it connects (switches from mobile to wifi) fine. When the mobile data are deactivated (no connection) and i ender my wifi area i have to wake up the phone to connect.

Can someone test the above and confirm the bug?

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Update: Tested a bit more and i think i have something.

When the mobile data are active and i enter my wifi area it connects (switches from mobile to wifi) fine. When the mobile data are deactivated (no connection) and i ender my wifi area i have to wake up the phone to connect.

Can someone test the above and confirm the bug?

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Update: Tested a bit more and i think i have something.

When the mobile data are active and i enter my wifi area it connects (switches from mobile to wifi) fine. When the mobile data are deactivated (no connection) and i ender my wifi area i have to wake up the phone to connect.

Can someone test the above and confirm the bug?

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Update: Tested a bit more and i think i have something.

When the mobile data are active and i enter my wifi area it connects (switches from mobile to wifi) fine. When the mobile data are deactivated (no connection) and i ender my wifi area i have to wake up the phone to connect.

Can someone test the above and confirm the bug?

Phone doesn't connect to WLAN automatically.

When i enter the area my wlan covers i have to double tap on the phone to get it to connect to my Wi-Fi. No hidden wifi. I think this happens in the last few releases. Any ideas on how to solve this?

Looked for other similar bugs but all i could find was year old threads.

Update: Tested a bit more and i think i have something.

When the mobile data are active and i enter my wifi area it connects (switches from mobile to wifi) fine. When the mobile data are deactivated (no connection) and i ender my wifi area i have to wake up the phone to connect.

Can someone test the above and confirm the bug?