Ask / Submit
2

bug store does not work after maintanance [duplicate]

asked 2014-06-08 18:20:16 +0300

chemist gravatar image

updated 2014-07-18 16:28:14 +0300

jiit gravatar image

I can browse the Store app just fine, but installing gives an error after a long wait.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "duplicate question" by nthn
close date 2014-06-08 23:38:10.480515

Comments

Could you try to remove the jolla-account from your device and re-add it?

tigeli ( 2014-06-08 20:03:24 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
2

answered 2014-06-08 18:47:21 +0300

nthn gravatar image

https://together.jolla.com/question/44837/bug-my-apps-in-jolla-store-is-empty/

edit flag offensive delete publish link more

Comments

nothing about installing apps, reopened

chemist ( 2014-06-08 19:24:58 +0300 )edit

Both issue have the same source. I think we can close that one - store will be fixed beginning of next week (I guess with the update).

molan ( 2014-06-08 19:36:15 +0300 )edit

different bugs from the same release have the same cause, always?

chemist ( 2014-06-08 19:40:28 +0300 )edit
3

It's the same bug. No one with this bug is able to see their installed apps or installed any new ones. I've added that to the original post now, so I think this can be closed as dupe.

Also this is not a bug with the OS but with the store, as @sdjayna mentioned in the linked thread.

nthn ( 2014-06-08 20:15:07 +0300 )edit

someone commented that he only sees apps he reinstalled, your comment is therefore void

chemist ( 2014-06-09 23:10:13 +0300 )edit

Question tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2014-06-08 18:20:16 +0300

Seen: 179 times

Last updated: Jun 08 '14