Ask / Submit
0

Swipe right to access Gallery in Camera app not working

asked 2019-05-30 12:40:53 +0300

AlanBreen gravatar image

updated 2019-06-02 23:31:16 +0300

Since the update yesterday to Hossa 3.0.3.10, swiping right to access the Gallery from the Camera app no longer works. Swiping right now brings up a blank (black) screen.Swiping left from here takes you back to the camera, just as you would expect.

Has anyone else experienced this problem?

Update 3/6/19

Sorry, the device is an Xperia X

This function started working a day or so later. I had tried a restart originally without any effect.

I guess it was one of those random things that happen from time to time.

Thanks for the replies.

edit retag flag offensive close delete

Comments

1

On my XA2 Ultra no problems with the swipe.

lqs01 ( 2019-05-30 13:03:13 +0300 )edit

No problems on my X.

potski ( 2019-05-31 20:15:49 +0300 )edit

did you try to restart the device?
Tried to rebuild the media db?
anyway... what is your device?

cemoi71 ( 2019-05-31 20:28:07 +0300 )edit

No such problems on my xa2 single sim.

juru2 ( 2019-05-31 23:17:38 +0300 )edit

There is no such bugs on my Jolla C and Inoi R7 after updating to 3.0.3.10.

Asmir ( 2019-06-03 00:49:06 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2019-06-02 23:43:56 +0300

Maus gravatar image

updated 2019-06-02 23:45:17 +0300

I think @cemoi is probably right with guessing it's the tracker not having indexed those images yet. I had similar problems after upgrading to 3.0.3: the Gallery was completely empty for a (long) while.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

probably... maybe it could be a bug or a bad interaction with a 3th part tool... hope that only the tracker one

cemoi71 ( 2019-06-03 01:13:14 +0300 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
2 followers

Stats

Asked: 2019-05-30 12:40:53 +0300

Seen: 103 times

Last updated: Jun 02