Ask / Submit
6

User interface unresponsive when answering the call

asked 2014-11-19 10:15:12 +0300

Flickta gravatar image

Sailfish OS 1.0.8.21 Tahkalampi

When I receive a call, UI may (happens very often, especially when phone is not actively used and long time passes since the last received call) stutter - animating at 0,5< frames per second - when I am using the pulley menu to answer the call. I have to pull down, and wait while the "Answer" command is highlighted (takes about 3-4 seconds). Then I release the menu and it usually answers the call in another 2-3 seconds. Call then proceeds normally.

edit retag flag offensive close delete

Comments

I've read description of that bug and thought that description was different. Maybe I should have posted this question as a comment in that thread. However, in my case UI is responding, and touches go through, and I can answer the call, unlike stated in another thread.

Flickta ( 2014-11-19 11:29:51 +0300 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
5

answered 2015-06-25 10:56:40 +0300

NuklearFart gravatar image

updated 2015-06-25 10:57:13 +0300

Had a similar problem twice just a few days ago after the 1.1.6 upgrade. I could not answer the call but i was able to swipe it away and then pick it up by using the shortcut in the multitask view. This means the screen was working probably but the call app not.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Happens to me too. Now and then.

Pesasa ( 2015-08-12 17:04:35 +0300 )edit

It happens to me too. Event on the latest 1.0.9 version. And yes, the only way around is to swipe away the call and pick up from the list where it is displayed as muted.

Flickta ( 2015-10-05 10:59:27 +0300 )edit
Login/Signup to Answer

Question tools

Follow
2 followers

Stats

Asked: 2014-11-19 10:15:12 +0300

Seen: 198 times

Last updated: Jun 25 '15