Ask / Submit
5

WLANs with captive portals are (almost) unusable [not relevant]

asked 2015-02-01 00:18:14 +0300

Mikaela gravatar image

updated 2015-02-01 00:18:37 +0300

I have reproduced this with two networks, ekami-julkinen which is network of my school and onnibus.com which is network of Onnibus bus.

With both I either enter username and password or click that I agree the terms and conditions of using that network and I am successfully connected. And this is where the issue comes in; The web browser starts jumping very often and says "loading" forever. I can swipe down to close it or put it to cover and it will jump soon again.

This annoys me too much so I cannot use my Jolla with any WLAN network like that which means that at onnibus I am using data which can cut in some points and at school depending on how middle of the building I am I have no data connectivity at all as the signal is poor there. I know that this is releated to captive portals as I don't see this issue with networks that don't have captive portal.

I think this is caused by this idea being done with some bug and this idea seems like possible solution and with especially school network I hope this gets done.

edit retag flag offensive reopen delete

The question has been closed for the following reason "question is not relevant or outdated" by rozgwi
close date 2019-07-16 14:06:09.097062

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
5

answered 2015-02-01 03:04:13 +0300

tigeli gravatar image

This issue has been fixed already (https://github.com/mer-packages/connman/commit/81e7f8301b2dce5f8fe1e3ba2f8f7f50201892d3) and is included in the upcoming update11.

edit flag offensive delete publish link more

Question tools

Follow
3 followers

Stats

Asked: 2015-02-01 00:18:14 +0300

Seen: 429 times

Last updated: Jul 13